CTP despre kilometrii de autostradă promiși de guvernul Orban: „Cât fac 3 x 0? Zero!”

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban_fb

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comparat, la Digi 24, programul de guvernare al guvernului Ludovic Orban cu un „balon cu aer cald”.

„Ce program a făcut dl Orban! Spuneam că e o hârtie de înălțat zmeul. Acum nu mai e o hârtie, e un balon umflat cu mult aer cald. Balonul se poate și ridica, dar poate să și pocnească. E un balon umflat la limită, care poate să plesneasă oricând. Nu poate să facă toate lucrurile pe care și le propune”, a spus gazetarul, în cadrul unei intervenții la Jurnalul de seară, de la Digi 24. 

„Orban nu poate să facă toate lucrurile pe care și le propune acolo. Apropo: spune că PSD a făcut zero kilometri de autostradă dar că noi, PNL-ul, vom acționa de trei ori mai repede decât PSD. Știți ce înseamnă asta? Cât fac 3 x 0? Zero! De-aia nu ne-a spus Orban câți kilometri de autostradă o să facă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Nu poate să redreseze bugetul, să nu micșoreze salariile bugetarilor și în același timp să satisfacă pe toată lumea, să taie taxe. Până la urmă trebuie să ia niște măsuri neplăcute. Încearcă acum să le ascundă, să le mai estompeze”, a adăugat gazetarul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri