Video Sorin Cîmpeanu a mers în inspecție la Colegiul Sfântul Sava, să vadă dacă a fost reparată poarta de fotbal

Data publicării:
poarta fotbal sf sava
Sorin Cîmpeanu a mers în inspecție la Colegiul Sfântul Sava, să vadă dacă a fost reparată poarta de fotbal. Foto: Digi24

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, s-a întors ieri la Colegiul Național „Sfântul Sava din București, pentru a vedea cum se desfășoară reparația porții de fotbal de pe terenul de sport. Cîmpeanu i-a cerut directoarei colegiului ca poarta să fie reparată în 3 zile, după ce un părinte i-a semnalat că aceasta e ruptă.

Sorin Cîmpeanu (vorbind la telefon): Doamna director, la ora 17.00 am promis că ne vedem la fața locului, la terenul de sport. Eu sunt aici.

La o zi după ce i-a cerut directoarei Colegiului Național „Sfântul Sava” din Capitală să repare poarta de fotbal din curtea unității de învățământ, ministrul Educației a venit în inspecție.

Sorin Cîmpeanu: Deci se poate. E foarte bine. Să nu mai existe plângeri și probleme.

Directoare: Și urmează să apară și o plasă nouă.

Sorin Cîmpeanu: Mă bucur. Deci nu a fost așa de greu.

Directoare: Nu a fost. Oricum, lucrarea trebuia să se întâmple.

Sorin Cîmpeanu: O dovadă că se poate. În 24 de ore a fost remediată așa cum trebuie. O problemă în interesul siguranței copiilor. Îmi place să cred că la fel de repede se vor remedia lucrurile și în alte școli. Aș vrea să reamintesc faptul că începând cu 2.000, toată baza școlilor este în administrarea primăriilor.

Luni, în prima zi de școală, un părinte i-a atras atenția ministrului Sorin Cîmpeanu că plasa porții de fotbal este ruptă. Șeful de la Educație a cerut să fie reparată în trei zile.

Marți dimineața, muncitorii au venit să execute lucrarea.

-Bună dimineața, o înlocuiți până diseară?

-Da, până la 14:30-15:00. De la minister sunteți?

-Nu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri