A doua zi de protest. Patru curse TAROM au fost anulate

Data publicării:
avion tarom - mfax-1

UPDATE 17.12Alte două curse au fost anulate de TAROM. Este vorba de zborurile spre Viena și Cluj-Napoca. Personalul TAROM a anunţat, de altfel, că astfel de situaţii sunt posibile şi pe viitor. Ei cer conducerii companiei salarii mai mari şi condiţii mai bune de muncă. Oficialii TAROM susţin însă că nu sunt bani de creşteri salariale anul acesta şi n-au ajuns încă la niciun acord cu sindicatele. 


Potrivit unui comunicat afișat pe site-ul companiei, cele două curse nu sunt operate deoarece nu există personal navigant apt de zbor.

Compania TAROM anunţă astăzi, 19.10.2014 neregularitati pe zborurile sale interne si externe.TAROM se confruntă cu o lipsă de personal navigant apt de zbor (însoţitori de bord).

Cursele anulate sunt:

ROT 275/6 Bucuresti-Salonic-Bucuresti 
ROT 241/2 Bucuresti-Moscova-Bucuresti 

Pasagerii curselor anulate sunt protejati pe alte zboruri TAROM sau ale altor companii pentru a ajunge la destinatia finala. 

Compania TAROM regretă situaţia creată şi depune toate eforturile pentru desfăşurarea normală a zborurilor. Pasagerii curselor TAROM, care prezinta intarzieri sau anulari beneficiază de asistenţă, din partea personalului TAROM, conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor”, se arată în comunicatul companiei.

Aceasta este a doua zi de protest mascat la TAROM din această lună. Ieri, aceeași cursă spre Salonic a fost amânată, iar cursa internă spre Timișoara a decolat cu întârziere. TAROM a mai spus că nu sunt bani pentru majorări salariale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri