Accident misterios în Ilfov. O femeie, medic stomatolog, care fusese dată dispărută acum câteva zile, a fost găsită într-un șanț

Data publicării:
imagini de la locul accidentului din ilfov in care a fost implicata o dentista
Accident misterios în Ilfov. O femeie, medic stomatolog, care fusese dată dispărută acum câteva zile, a fost găsită într-un șanț. FOTO: Captură Digi24

Anchetă de amploare în Ilfov după un accident misterios provocat de un medic stomatolog. Femeia a fost găsită în șanț la jumătate de kilometru de mașină. Anchetatorii vor  să refacă traseul femeii, pe care tatăl a dat-o dispărută acum câteva zile. Conform surselor Digi24 femeia avea o scrisoare medicală în care erau prescrise mai multe medicamente antidepresive, iar una dintre ipoteze este că a vrut să își facă rău. 

Dispariția femeii în vârstă de 43 de ani a fost anunțată prin telefon la 112 de tatăl ei, îngrijorat fiind că aceasta a plecat cu mașina și nu mai răspundea la telefon. La câteva ore de la anunțul dispariției, o persoană anunța faptul că în apropierea Parcului Bragadiru se afla o mașină abandonată. Așa și-au dat seama polițiștii că autovehiculul este cel al femeii dispărute, de meserie stomatolog.

Zeci de polițiști, jandarmi și voluntari s-au mobilizat pentru a o căuta. După 12 ore, femeia a fost găsită inconștientă, la aproximativ jumătate de kilometru distanță de mașină.

Alexandru Bălan, inspector adjunct la IPJ Ilfov: "Urmează să clarificăm după ce starea ei de sănătate se va îmbunătăți și doamna respectivă va putea comunica cu organele de poliție toate împrejurările evenimentului."

Medicul stomatolog a plecat de la părinții săi care locuiesc în localitatea Domnești. Aceasta le-ar fi spus că merge să facă o plimbare.

Autoritățile iau în calcul mai multe piste, printre care și cea în care femeia ar fi încercat să-și facă rău. Potrivit surselor Digi24, femeia avea o scrisoare de la medic și se afla sub un tratament antidepresiv, însă nu i-a fost suspendat dreptul de a conduce. Cu toate acestea, vecinii spun că o cunosc bine pe femeie și cu greu ar crede că ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.

Vecină: Suntem oripilați, nu știm cât este de adevărat ce se spune. O cunosc de foarte mulți ani de când stăm aici. Nu mi-a venit să cred.

Reporter: Credeți că a vrut să se sinucidă?

Vecină: Nu. Sunt niște oameni deosebiți, îi cunosc de ani de zile

Femeia este internată în stare gravă la spitalul Floreasca din Capitală. Poliția face în continuare cercetări pentru a lămuri condițiile în care s-a petrecut incidentul.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri