Sari la conținut

Ce spune ministrul Muncii despre contractele firmelor sale cu primăria condusă de Darius Vâlcov

O firmă în care Dragoș Pîslaru a fost acționar până de curând ar fi furnizat Primăriei Slatina, în urma unei licitații, servicii în valoare totală de patru milioane de euro în domeniul consultanţei managementului.

„Licitațiile sunt într-un sistem care se numește SEAP. Noi am avut peste 100 de contracte, cu zeci de primării, am fost cea mai bipartizană firmă existentă, s-a lucrat cu oricine”, a declarat ministrul la Digi24.

Întrebat dacă a dat sau i s-a cerut șpagă pentru un contract cu statul român, ministrul muncii a spus că „nu se pune problema. Pe acea vreme, eram membri cu firma în AMCOR, eram un standard de etică, eram într-un club select de câteva firme cu capital autohton, care încercam să concurăm cu firmele străine pe această parte legată de asistență pentru instituțiile publice. Oricine s-ar uita în acea activitate nu ar avea nimic de reproșat”, a completat ministrul Dragoș Pîslaru.

Urmăriți AICI interviul integral acordat de ministrul muncii în emisiunea „În fața ta”, realizată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu.