Doi tineri au fost bătuţi de şase bărbaţi în Costineşti. Aceştia au fost agresivi și cu poliţiştii şi jandarmii chemaţi să intervină

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Doi tineri au fost bătuţi de şase bărbaţi în Costineşti. Aceştia au fost agresivi și cu poliţiştii şi jandarmii chemaţi să intervină.

Doi tineri au fost bătuţi de şase bărbaţi, marţi după amiază, în Costineşti, iar aceştia au avut un comportament agresiv şi faţă de poliţiştii şi jandarmii chemaţi să intervină şi au fost imobilizaţi.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 14.15, de doi bărbaţi, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresaţi fizic, de mai multe persoane necunoscute.

„Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care au identificat persoanele bănuite, respectiv şase bărbaţi.

Aceştia au avut un comportament recalcitrant şi agresiv fizic faţă de poliţişti şi jandarmi, cărora le-au adresat şi acte de ameninţare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti”, a precizat IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri