Grav accident pe DN1. Trei persoane au ajuns la spital. Motorul autoturismului a rămas pe carosabil în urma impactului

Data publicării:
accident-19

Trei persoane au ajuns cu răni grave la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN1. Şoferul se grăbea să ajungă la Bucureşti, iar în momentul în care a intrat într-o curbă nu a mai putut controla autoturismul. A fost nevoie de intervenţia echipei de la descarcerare pentru a scoate din maşină o persoană prinsă între fiare.


Este vorba de „un bărbat în vârstă de 37 de ani cu stare mai gravă, un traumatism cranio-cerebral mediu şi o contuzie toraco-abdominală. A fost intubat şi ventilat mecanic şi se află internat la secţia de Terapie Intensivă. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 21 de ani, are un traumatism cranio-cerebral minor, nivel doi, un traumatism toracic cu posibile fracturi costale şi o contuzie forte de umăr”, a declarat dr. Constantin Olteanu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca din Capitală.

Cea de-a treia victimă a ajuns în comă la spitalul Elias.

Pentru ca una dintre victime să poată fi scoasă din autoturismul răsturnat a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare, maşina fiind răsturnată pe plafon.

Din declaraţiile şoferului, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei. „Dânsul s-a exprimat că a simţit cum îi fuge spatele maşinii şi s-a răsturnat pe partea dreaptă”, a relatat sub-comisarul Marius Maghiari de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri