Latovlevici, după calificarea Stelei: Să vină Chelsea. Mergem la Londra să distrugem tot

Data publicării:
bucurie 20steaua 2032589-50919

"Nu e neapărat un vis, dar e un moment frumos. Mâine va fi gata, însă, căci trebuie să pregătim meciul cu U Cluj, pentru că dacă nu câştigăm cu Universitatea am stricat tot ce am construit azi. Nu sărbătorim, mâncăm câte o pizza şi la somn. Am făcut cârcei, terenul a fost foarte prost, deşi am avut cele mai mari crampoane, tot alunecam", a declarat fundaşul Stelei la Digi Sport.

Fotbalistul a dezvăluit cum i-a motivat Reghecampf pe jucători în vestiar, înainte de meci, cu un video emoţionant în care un atlet, deşi accidentat în timpul cursei, a fost ajutat de tatăl său să câştige. "Înainte de meci, Mister ne-a arătat un video cu un atlet de culoare care a fost ajutat de tatăl său să câştige cursa, foarte emoţionant, pe mine m-a făcut să plâng. Eu sunt un tip sensibil, chiar dacă multă lume nu mă cunoaşte", a mai spus Latovlevici la finalul partidei Steaua - Ajax.

În legătură cu adversarul din turul următor, fotbalistul a declarat: „Să vină Chelsea. Mergem şi acolo să câştigăm, să distrugem tot!".

Chiricheş cere respect

Celălalt erou al Stelei, Vlad Chiricheş, care a purtat şi banderola de căpitan, a cerut mai mult respectm dinn partea celor care l-au criticat în ultima vreme.

"E un moment foarte frumos pentru toată echipa. Am și marcat un gol frumos și toate astea vin într-un moment poate nu foarte bun pentru mine. În ultimele două săptămâni am fost făcut în toate felurile, am fost făcut cu ou și cu oțet. Dar cred că merit puțin respect. Poate să spună orice, oricine, despre mine, dar cred că merit respect", a declarat Chiricheș.

Despre golul de 2-0, acesta a spus: "La gol pur și simplu am fost inspirat să ajung în acel loc și a fost o execuție inspirată. Toată echipa mulțumim publicului pentru sprijin, pentru suport, și aici la stadion și în fața televizorului."

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a remarcat evoluţia marcatorilor celor două goluri şi a anticipat că Vlad Chiricheş va ajunge la un club mare. „Îi felicit pe băieţi. Noi avem un grup foarte unit şi asta s-a văzut cînd am fost criticaţi în aceste săptămîni. Cel mai bine este ca toată lumea să vadă că noi facem o muncă bună la Steaua şi că merităm victoriile. Latovlevici a înţeles ceea ce îi cerem şi că poate să urce mult în atac, pentru că are o tehnică foarte bună. Chiricheş este unul dintre cei mai buni jucători din România. El va ajunge curînd la un club mare, o merită", a spus Reghemcapf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri