O femeie a fost ucisă de soțul său, într-un coafor din Iași

Data publicării:
iasi 1

Femeia, care era angajată a coaforului, a fost omorâtă de soţul său, în vârstă de 40 de ani. După agresiune, acesta a încercat să se sinucidă.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 18.40 la 112.

Medicii SMURD au venit la faţa locului, dar femeia, care avea mai multe plăgi înjunghiate în abdomen şi în zona gâtului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Alături de ea a fost găsit și bărbatul, care avea o plagă abdominală. Medicii l-au transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde va fi supus unor intervenţii chirurgicale. Şansele de supravieţuire sunt minime, medicii fiind rezervaţi în ceea ce-l priveşte.

Coaforul este în incinta unui cămin studenţesc.

Din primele informaţii, bărbatul şi-ar fi omorât soţia, întrucât aceasta l-a părăsit şi a plecat de acasă cu cei trei copii.

Femeia se afla în evidenţa Centrului de protecţie a victimelor violenței domestice Iaşi.

Un incident similar s-a petrecut în București, anul trecut. La 5 martie 2012, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală. Soţia acestuia, care voia să divorţeze de el, şi casiera coaforului au fost ucise. Alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite.

Bărbatul şi-a recunoscut gestul, însă a susţinut că nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat din momentul în care a intrat în coafor. Medicii legişti au stabilit totuşi că a avut discernământ în momentul comiterii crimelor.

Acum două luni, el a fost condamnat la închisoare pe viaţă în a doua instanţă, la Curtea de Apel Bucureşti. Decizia judecătorilor poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri