Planor dispărut în munți. Ministerul Afacerilor Interne a făcut publice imaginile primite de la o turistă

Data publicării:
RAED ARAFAT MINISTERUL SANATATII CONFERINTA

Actualizare 14.00. Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității două fotografii în care apare un planor, primite de la o turistă.


Este ultima informaţie pe care o au anchetatorii şi pe care au primit-o de la o turistă, a spus secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, în această dimineaţă în direct la Digi24. Imaginea ar fi surprins planorul în zbor, în zona Postăvaru, cu mai puţin de 20 de minute înainte de la ultimul semnal înregistrat de aparatele de localizare. 

"Fotografia arată planorul, asta nu înseamnă că el a căzut acolo. Este motivul pentru care noi prelungim căutările către Buzău, către zona Vama Buzăului. În zona respectivă a trecut acel planor. Nu ştiu dacă e exact acelaşi planor, dar noi luăm în serios aceste informaţii. Nu putem să zicem că sunt informaţii false, pentru că oamenii vin cu ele cu bună credinţă”, a declarat Raed Arafat. 

Echipele de salvatori vor relua căutările, în această dimineaţă, pentru a treia zi. Sunt 850 de oameni, pompieri, jandarmi, militari, salvamontişti şi voluntari, care au cercetat pe jos, cu elicoptere şi cu avioane o zona întinsă, pe nouă judeţe. Până acum însă nu a fost găsit nici măcar un indiciu care să lămurească ce s-ar fi putut întâmpla cu pilotul şi cu planorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri