Premierul nu a solicitat oficial o întâlnire. Băsescu spune că va discuta, totuși, cu Ponta

Data publicării:
ponta 20basescu 20resize 20mediafax 20foto 20octav 20ganea-33324

Actualizare ora 18.45. „Voi avea o întâlnire cu primul-ministru, nu știu dacă mâine sau poimâine, în funcție de cum are programul fiecare, o vom avea”, a declarat președintele Traian Băsescu, într-o declarație de presă susținută în cursul serii la Palatul Cotroceni.

______________________

Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Bogdan Oprea, a anunțat că Traian Băsescu nu a primit o solicitare oficială pentru o întâlnire mâine, la Cotroceni.

Când va veni o astfel de solicitare, premierul și președintele vor stabili de comun acord o dată pentru întâlnire.

Potrivit programului președintelui, de mâine, postat pe site-ul Președinției,la ora 11.00, Traian Băsescu va primi la Cotroceni delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale. La ora 15.00, tot la Cotroceni, va fi primită o delegație a companiei Dacia - Renault, condusă de Jean-Cristophe Kugler, preşedinte al Consiliului de Administrație Automobile Dacia şi director coordonator al regiunii Euromed la Renault.

Victor Ponta participă azi lareuniunea Prietenii Coeziunii.

„Nu urmează o remaniere. Am cititscrisoarea președintelui. O să discutăm după negocierile referitoare la buget. Am stabilit cu președintele că, cel mai probabil mâine ne vom vedea și vom discuta și acest subiect”, a spus azi premierul Ponta.

Premierul: Ce e stabilit a rămas stabilit

Referindu-se la discuțiile legate de întâlnirea cu Traian Băsescu, pentru mâine,, Ponta a spus: „E corect că nu e prevăzut în program, deoarece conform discuției pe care am avut-o cu preşedintele Băsescu miercuri a rămas stabilit, este și pe stenograme. Preşedintele mi-a propus după întâlnirea de la Bruxelles să avem o nouă întâlnire. După ce se finalizează discuția de astăzi, în drum spre aeroport în mod sigur îl caut pe preşedinte și stabilim o întâlnire”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri