Sandra Pralong Budiș: Candidez pentru că m-au speriat prietenii din USL

Data publicării:
10112012 20pralong-32884

Sandra Pralong Budiș a motivat candidatura pentru un loc în Senatul României cu faptul că USL a dat o direcție greșită țării.

Prietenii din USL m-au speriat, astă vară, despre direcția pe care o imprimă acestei țări. Sunt un om de dreapta, profund atașată valorilor democratice, pentru care m-am întors în anii 90 în România. Am fost în piață astă iarnă, așteptam schimbarea cu multă nerăbdare, ca mulți alți români și m-am speriat teribil când am văzut ce s-a întâmplat astă vară în România, când am văzut schimbările de direcție strategică”, a declarat Sandra Pralong Budiș.

La rândul lui, Eugen Nicolăescu, candidat din partea USL în colegiul 11 din București, a motivat că încearcă să obțină al patrulea mandat de deputat, dar că nu-și face carte de vizită din faptul că în trei mandate a reușit lucruri pe care puțini parlamentari le-au făcut.

Cred că sunt printre primii cinci parlamentari care s-au bătuta de la tribuna Camerei Deputaților, cred că sunt printre primii zece parlamentari care în 12 ani au avut inițiative legislative, au avut declarații politice, au avut întrebări, prezențe în teritoriu, adrese făcute minilștrilor”, a spus Nicolăescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri