T. Băsescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Fetița sigur seamănă cu mine

Data publicării:
basescu bebe lat

Traian Băsescu a ajuns la Spitalul Universitar, acolo unde Elena Băsescu a născut aseară o fetiță, în jurul orei 11:20.

La ieșire, după aproximativ o oră, șeful statului a declarat că atât el, cât și soția sa, Maria, și fiica cea mare, Ioana, sunt bucuroși de eveniment.

„Copilul s-a născut prematur. Era planificat peste vreo trei săptămâni. Medicii au considerat că soluția pe care au adoptat-o era cea mai bună pentru mamă și pentru copil. Am primit nobilul titlu de bunic”, a afirmat președintele.

Acesta a anunțat că bebelușul a primit la naștere nota 9 și că Elena va mai rămâne internată trei zile.

„Am ținut-o în brațe. E un sentiment extraordinar. Seamănă cu mine, sigur. Se vede, că s-a grăbit să iasă”, a spus acesta, râzând.

„Mă bucur că e sănătoasă, că a supt deja”, a mai completat președintele.

Maria Băsescu a afirmat că va fi și bunică, și bonă.

Șeful statului a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care își ține nepoțica în brațe. Micuța este îmbrăcată în ie, iar președintele are lacrimi în ochi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar: Elena Băsescu avea probleme de coagulare

„Pacienta s-a internat ieri seară, in jurul orei 20.30. A prezentat contracţii dureroase. A fost internată pentru monitorizare. Părinţii şi-au dorit o naştere naturală. A fost o decizie de ultim moment impusă de vârsta sarcinii, de problemele pe care le avea Elena Băsescu, de coagulare. S-a decis cezariana, a declarat Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.

Potrivit acestuia, bebelușul nu este la incubator, ci este în salon, alături de părinții săi. Bogdan Ionescu, soțul Elenei Băsescu, a fost alături de aceasta încă de la venirea la spital, asistând și la naștere.

E un copil prematur, dar nu înseamnă foarte mult. Pot fi patru, trei săptămâni. Vârstă sarcinii e probabilă, pentru că nu se ştie niciodată exact când se poate naşte un copil”, a mai spus Leonard Grecescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri