VIDEO. Patru tineri s-au prăbușit cu mașina pe Transfăgărășan, de la o înălțime de 40 de metri

Data actualizării: Data publicării:
masina transfagarasan salvamont arges
Foto: Salvamont Argeș

O mașină în care se aflau patru tineri s-a prăbușit, pe Transfăgărășan, de la o înălțime de 40 de metri, de pe un tronson pe altul al drumului, într-o curbă, după ce s-a rostogolit de câteva ori. Tinerii au scăpat cu răni ușoare și au ieșit singuri din autoturism.

Salvamontiștii din Argeș au intervenit, duminică, la un accident pe Transfăgărășan, produs la km 115, într-o curbă „ac de păr”, unde o mașină în care se aflau patru tineri a ieșit de pe drum și s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ 40 de metri, de pe un tronson pe altul, relatează Mediafax.

Accidentul a fost observat și anunțat la 112 de către un participant la trafic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În mașină se aflau patru tineri cu vârste între 23 și 25 de ani, din Teleorman, care coborau dinspre Bâlea spre Curtea de Argeș, iar la km 115 unde este o curbă în ac de păr, probabil din cauza neadaptării vitezei la drumul care este și un pic înghețat, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a prăbușit până pe celălalt tronson al Transfăgărășanului. S-au răsturnat de câteva ori, nu au fost răniți grav, au ieșit singuri din mașină”, a spus Cristian Toma de la Salvamont Argeș.

Potrivit acestuia, tinerii au fost preluați de ambulanța SMURD de la Baza Salvamont Argeș și de două ambulanțe venite de la Curtea de Argeș și au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri