Video Un utilaj feroviar a deraiat la ieșirea din Roșiorii de Vede, un angajat CFR a murit. Primele concluzii privind accidentul

Data actualizării: Data publicării:
utilaj feroviar deraiat
Un utilaj feroviar a deraiat la ieșirea din Roșiorii de Vede, un angajat CFR a murit. FOTO: captură Digi24

Un utilaj feroviar a deraiat, marţi, la ieșirea din Roșiorii de Vede, în judeţul Teleorman. O persoană a decedat în urma acestui accident.

ACTUALIZARE 12.20. IPJ Teleorman a transmis, marţi, primele date cu privire la accidentul feroviar de la Roşiorii de Vede.

”Din primele verificări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, s-a constatat faptul că, în timp ce un utilaj feroviar condus de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, se deplasa din direcţia Roşiori de Vede către staţia Atârnaţi, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în urma efectuării de lucrări pe calea ferată, ar fi deraiat, iar la efectuarea manevrelor de repunere pe calea de rulare, s-a răsturnat”, a transmis Poliţia.

ACTUALIZARE 11.05. Din primele informații, unul dintre angajații CFR care erau în utilaj a coborât, iar celălalt l-a pornit, moment în care a avut loc deraierea. Utilajul a ajuns într-o râpă, la câțiva metri de linia de cale ferată.

Bărbatul care era în utilaj a suferit numeroase leziuni. Medicii nu au putut să îl salveze.

Bărbatul avea 55 de ani.

ACTUALIZARE 10.45. CFR a transmis informaţii despre incidentul din judeţul Teleorman, în care este implicat un utilaj feroviar.

”Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a informat CFR.

Din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede.

”Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, a mai transmis companmia.

Potrivit acesteia, două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

 

Știrea inițială

ISU Teleorman a anunţat, marţi, că un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată, la ieşirea din Roşiorii de Vede spre  Drăgăneşti de Vede.

La fața locului a fost găsită o persoană inconştientă, în stop cardio-respirator.

Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic, a transmis sursa citată.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri