Părinţii copilului ucis de maidanezi, audiaţi în dosarul decesului fiului lor

Data publicării:
6004588-Mediafax Foto-Silviu Matei 1

La ieşirea de la Parchet, tatăl lui Ionuţ, Valentin Anghel, a infirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia lui s-ar fi constituit parte civilă în dosarul penal, cu pretenţii civile de un milion de euro.

Tatăl copilului nu a vrut să răspundă la alte întrebări formulate de presă.

Tot luni, Cristian Lemnaru a fost la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi anunţat că este pus sub învinuire în calitate de director al Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 2.

Şeful ADP Sector 2 a declarat, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, că se fereşte să dea declaraţii la acest moment, acuzaţia fiind „destul de gravă”, iar cauza penală pe rol. El a precizat că luni s-a stabilit doar ca în zile următoarele să revină la Parchet, pentru a da o declaraţie completă, după ce îşi va pregăti apărarea.

Întrebat despre situaţia câinilor care în 2 septembrie l-au omorât pe copilul de patru ani, în apropierea Parcului Tei, Lemnaru a răspuns: „Niciodată nu a avut ADP-ul în grijă acei câini, câinii nu erau ai ADP-ului, iar terenul unde s-a întâmplat acea nenorocire nu aparţinea domeniului public”.

Luni, a fost la Parchetul instanţei supreme şi Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului pe care Ionuţ Anghel a fost sfâşiat de câini. Acesta nu a făcut nicio declaraţie despre implicarea sa în acest caz.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei. Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie, pentru Mediafax, medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri