Unul din bărbații suspectați că l-au ucis pe Adrian Kreiner, adus în țară din Scoția, a fost arestat preventiv

Data actualizării: Data publicării:
laurentiu ghita
Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, este insotit de fortele de ordine pe aeroportul Otopeni, Ilfov, 14 decembrie 2023. FOTO: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Unul dintre cei trei suspecţi în cazul morţii omului de afaceri Adrian Kreiner, adus în ţară din Scoţia, a fost arestat preventiv.

„Procedura de extrădare a fost finalizată pentru unul dintre inculpaţii din cazul Kreiner. În cursul zilei de astăzi, inculpatul a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu. Judecătorul a dispus confirmarea arestării preventive dispuse în lipsă şi a mandatului de arestare”, a transmis, sâmbătă, Parchetul Sibiu.

Știrea inițială

Unul dintre cei trei bărbați suspectați că l-au omorât pe omul de afaceri Adrian Kreiner, ucis în vila sa din Sibiu la începutul lunii noiembrie, a fost adus în țară. 

Bărbatul a fost extrădat din Scoția, acolo unde fusese arestat în dosarul uciderii afaceristului sibian.

Adrian Kreiner a fost bătut cu bestialitate de trei bărbați care au intrat peste el în casă și l-au jefuit. A murit la spital, la o zi după incident.

Un al doilea suspect ar fi fugit în Irlanda de Nord, iar cel de-al treilea este în continuare căutat. Pe numele lor sunt emise mandate de arestare în lipsă pentru omor și tâlhărie.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri