Noi reguli pentru Târgul de Crăciun din Piața Universității: acces mai restrâns și program mai scurt

Data publicării:
intrarea, seara, la targul de craciun bucuresti
Prima zi a târgului de Crăciun "Bucharest Christmas Market", în Piața Universității din București, vineri 26 noiembrie 2021. Foto: Inquam Photos / George Călin

Organizatorii Târgului de Crăciun din Piața Universității din București anunță că începând de sâmbătă, 27 noiembrie, nu pot intra mai mult de 1.000 de persoane simultan, iar programul se încheie mai devreme cu o oră, adică la ora 21:00 în fiecare seară. 

„Începand de astăzi, 27 noiembrie, conform unei noi Hotărâri emise de Guvern (nr 1.238/26.11.2021), capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piața Universității este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară”, anunță un comunicat CREART.

Noul program al Târgului de Crăciun București va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00, iar sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00.

În 29, 30 noiembrie și pe 1 decembrie, declarate zile libere, târgul se va deschide la ora 10:00.

Accesul în târg se face pe bază de bilet, care acoperă o parte din costurile organizării evenimentului. Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market. 

Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile vineri la prânz. Pe esplanada cu statui din Piața Universității, 50 de căsuțe îi așteaptă pe cei dornici de distracție, relaxare sau care sunt în căutarea unor cadouri sau delicii de Crăciun.

Accesul în incinta târgului este permis doar pentru persoanele care prezintă certificatului verde COVID, în baza unui bilet de intrare.

„Conform legislaţiei în vigoare accesul este permis persoanelor care prezintă certificatul verde ce atestă că sunt vaccinate cu schemă completă sau trecute prin boală, copii sub 12 ani sunt exceptaţi de la prezentarea certificatului verde, masca de protecţie este obligatorie, excepţie făcând copiii sub cinci ani. Intrarea se face în baza unui bilet care poate fi cumpărat online, la preţul de cinci lei, sau de la casele de bilete pe întreaga desfăşurare a evenimentului la preţul de 7 lei”, a precizat unul dintre organizatori, pentru Agerpres.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri