Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea: Luni am fost fotografiată în propriul meu apartament. Nu mă retrag din competiţie

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că luni, 27 octombrie, spre miezul nopţii, a fost fotografiată în apartamentul în care locuieşte cu chirie. "Luni, 27 octombrie, am fost fotografiată în propriul meu apartament, apartament cu chirie în care locuiesc, locuiesc la parter, livingul este pe două laturi, spre miezul nopţii am fost fotografiată în propria locuinţă", a precizat Elena Udrea, notează Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că luni, 27 octombrie, spre miezul nopţii, a fost fotografiată în apartamentul în care locuieşte cu chirie. "E o presiune extraordinară la care sunt supusă şi vă spuneam ieri că se cere retragerea mea din competiţie (pentru Preşedinţie - n.r.). Evident că nu mă voi retrage, reiau ce am spus ieri, nu mă retrag din această luptă. O duc până la capăt cu convingerea că este o luptă nu pentru Elena Udrea, nu pentru partidul pe care îl reprezint, ci pentru democraţie", a adăugat Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea, despre fotografiile cu șefa DIICOT: Este un filaj al serviciilor secrete

Prima reacție a șefei DIICOT, după apariția fotografiilor cu Elena Udrea

Elena Udrea, plimbare la Paris cu şefa DIICOT. Site-ul care a publicat pozele a fost şters

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Fotografiile au fost postate pe un site înfiinţat ieri. În imagini apare şi fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii de pe vremea cand Elena Udrea era ministru, Ana Maria Topoliceanu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pe site sunt și chitanțe din care reiese că atât Elena Udrea, cât și șefa DIICOT s-au cazat la un hotel de cinci stele din Paris și facturi care atestă ce servicii au achiziționat de la hotel.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În februarie 2014, Elena Udrea era doar membru PMP. Alina Bica nu a putut fi contactată până la această oră, iar Elena Udrea va face precizări în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc astăzi.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea, despre fotografiile cu șefa DIICOT: Este un filaj al serviciilor secrete