Andronescu îi atrage atenția lui Firea: PSD decontează administrarea Capitalei

Data publicării:
ecaterina andronesc la digi24

În conflictul dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea intervine Ecaterina Andronescu. Senatoarea PSD i-a atras atenţia edilului Capitalei că partidul este cel care decontează modul în care este administrat Bucureştiul şi că este de datoria ei să discute proiectele Primăriei Muncipiului Bucureşti cu alti colegi din partid.

Gabriela Firea îl acuză din nou pe preşedintele PSD de sabotaj. Mai exact, spune edilul, sunt întorşi împotriva ei consilierii social-democraţi care nu îi mai votează proiectele.

Ecaterina Andronescu: Nu am niciun fel de argument ca să spun că așa i se întâmplă doamnei Firea, dar toate aceste lucruri trebuie discutate în partid. Și proiectele pe care PMB le face, pentru că până la urmă partidul este cel care decontează cum se administrează Capitala.

Când eram președintele organizației de București îi invitam pe consilierii municipali și discutam proiectele înainte de a ajunge lae vot în primărie și mi se pare că lucru acesta era potrivit să-l fac.

Ca responsabili în acest partid îi invit la dialog, pentru că niciodată, niciodată, subliniez acest lucru, nu a fost o asemenea situație în PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri