Ce cumpărături fac parlamentarii pentru Centenar

Data publicării:
180129_PARLAMENT_VOT_GUVERN_DANCILA_016_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Centenarul Marii Uniri suplimentează lista de cumpărărturi a Parlamentului. Se cumpără de la albume filatelice la sacoșe inscripționate special pentru aniversare. Și sărbătorile religioase sunt motiv de achiziție.

Camera Deputaților a dat mai bine de 100.000 de lei pentru albume filatelice aniversare. Mai exact, 400 de albume au fost cumpărate, intitulate „100 de ani de la unirea Basarabiei cu România”. Aproximativ 1,2 milioane de lei au fost puşi deoparte pentru carduri de credit pentru combustibili. Un contract semnat pentru 2018, dar cu posibilitatea de prelungire până în 2019.

Au fost cumpărate și pungi din carton la Camera Deputatílor. Mai exact, 200 de pungi din colectia Centenar. Mai bine de 12 lei a costat o singură pungă, s-a ajuns la un total de 2500 lei.

S-au pregătit şi 80 pachete cadou de Paste. Un singur cadou a costat aproape 50 de lei. S-a ajuns la un total de 3592 lei.

Lista de cumpărărturi cuprinde şi bilete de avion. Pentru zboruri interne au fost cumpărate câteva. Achiziţia a ajuns la 1 milion de lei.

Albume au fost cumpărate şi de către cei de la Senat. Dar mai puţine - 20 de albume „Salutări din România” care au costat 2660 lei. 133 lei e preţul unui singur album.

Protocolul a fost reînoit cu 5 umbrele mari. 168 de lei a dat Senatul pe o astfel de umbrelă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
barlad
VIDEO. Orașul în care se montează deja luminițe de Crăciun
parlament plen crop inquam photos
Cumpărături de 7 milioane de lei la Parlament
Partenerii noștri