Horia Tomescu, viceprimarul USR PLUS, anunță un nou proiect de buget pentru Capitală

Data publicării:
Fotografie cu Horia Tomescu.
Horia Tomescu, viceprimarul USR PLUS, anunță un nou proiect de buget pentru Capitală. Foto: Facebook

Horia Tomescu, viceprimarul USR PLUS al Capitalei, anunță „o discuție productivă” cu primarul general despre bugetul Capitalei și spune că va exista un nou proiect de buget.

„Am avut în această seară o discuție productivă cu primarul general pe subiectul bugetului Capitalei pe anul acesta. O nouă versiune a bugetului va fi transmisă consilierilor generali în cursul dimineții, împreună cu fundamentarea veniturilor și cheltuielilor propuse de Nicușor Dan. Este un pas înainte și ne dorim să căutăm în continuare, pe baza unor informații clare, o soluție corectă pentru București”, anunță Horia Tomescu.

Viceprimarul adaugă că noua propunere va fi analizată, iar discuțiile vor continua într-o nouă întâlnire joi, de la ora 19.30.

„Rămânem deciși să dăm orașului un buget realist care să nu perpetueze practicile care au adus acest oraș în faliment și care să reflecte reformele în administrația bucureșteană”, adaugă Tomescu.

Bugetul Capitalei a fost respins cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri