Klaus Iohannis îşi lansează cartea "Primul pas" în 23 mai, la Bookfest

Data publicării:
Iohannis lansare carte selfie inquamphotos

 

Astfel, sâmbătă, 23 mai, la ora 15.00, publicul Bookfest va avea ocazia să afle de la preşedintele României cum a trăit principalele momente ale campaniei prezidenţiale de anul trecut şi primele zile ale mandatului.

Preşedintele Iohannis le dedică această carte "celor peste 6 milioane de români care au crezut în acest mod nou de a face politică".

"Campania din 2014 a avut o dinamică foarte atipică şi a fost minată de câteva abuzuri şi scandaluri care au eclipsat temele demne de a fi discutate într-un astfel de interval. (…) Cred că analizarea acestor derapaje, fie ele legislative sau de comportament, ne poate face pe toţi mai atenţi la ceea ce înseamnă valori democratice, integritate şi, nu în ultimul rând, respect pentru adversar. Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru deschiderea nebănuită pe care au demonstrat-o în noiembrie 2014, cartea "Primul pas" le este dedicată celor peste 6 milioane de români care au crezut în acest mod nou de a face politică şi mi-au dat voturile lor", spune Klaus Iohannis în introducerea volumului "Primul pas".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri