Video La un pas de bătaie între AUR și USR, în Parlament. Deputatul AUR Tănasă, către deputații USR: „Mă, păduche!”, „Ești un zero barat!”

Data actualizării: Data publicării:
deputaii tanasa si dehelean fata in fata in momentul in care se injura pe holul de la camera deputatilor
Dan Tănasă de la AUR, l-a jignit pe Silviu Dehelean de la USR. Captură video

Deputatul AUR Dan Tănasă a fost, miercuri, la un pas de bătaie cu deputații USR, pe holurile Camerei Deputaților, după votul dat în plen pentru desființarea SIIJ. Tănasă i-a insultat grosolan pe deputații Ionuț Moșteanu și Silviu Dehelean, în văzul colegilor și al presei. 

După ce ședința de plen a Camerei Deputaților s-a încheiat, Dan Barna și ministrul Justiției, Stelian Ion, au încercat să susțină o conferință de presă pe hol, pentru a motiva votul dat pentru desființarea SIIJ. Deputații AUR i-au înconjurat și au bruiat conferința de presă, strigând în continuu la cei doi, astfel încât să nu se mai poată auzi ce declarații fac liderii USR. 

În sprijinul acestora au venit câțiva deputați USR PLUS, care au fost interpelați cu jigniri de către deputatul AUR Dan Tănasă. 

Dan Tănasă către deputatul USR Silviu Dehelean: „Ce mă, păduche, cum adică vii tu să mă ameninți pe mine, că ce, nu înțeleg!

Bă, dispari mă de aici, tu auzi ce îți spun? Dispari mă de aici. E un păcălici! Băi, îți ordon să dispari din fața mea, tu nu auzi ce îți zic? Nu mai strica aerul aici, dispari! Îți ordon să faci pași înainte!”

Tănasă către Ionuț Moșteanu: „Ești un zero barat. Ești un zero barat. Am acasă Moșteanule, șosete găurite care-s mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat. Nu mai vorbi tu de George Simion. Tu pe lângă George Simion ești un zero barat. Ești un nimeni în drum!”

Situația a fost aplanată de către deputații USR, care au renunțat la conflict și au plecat, lăsându-i pe cei de la AUR să se calmeze singuri. 

AUR este un partid "extremist" ai cărui parlamentari "se manifestă ca pe maidan", a declarat, miercuri, liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuţ Moşteanu. "AUR este un accident al politicii româneşti, un partid extremist care şi-a construit toată campania anul trecut într-o perioadă grea pentru români şi pentru toată lumea, până la urmă, şi-a construit o imagine pe mesaje extremiste, pe mesaje conspiraţioniste. Prin mesajele astea, cu siguranţă, au pe conştiinţă nişte oameni pe care nu i-au îndemnat să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur şi acest partid extremist a ajuns în Parlament şi se manifestă ca pe maidan. Până la urmă, la ce ne putem aştepta la nişte extremişti conduşi de un fost şef de galerie?", a susţinut Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

Editor : A.V.D

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri