Liviu Dragnea a atras deja primul membru AUR în noul său partid. Acesta este susținător al ROEXIT

Data actualizării: Data publicării:
voiculet imbratisat de dragnea
Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator, însă nu a obținut mandatul. Foto: Captură Facebook

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat duminică lansarea unui nou partid, Alianța pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Un membru AUR, naistul Nicolae Voiculeț, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care promovează noul partid al lui Dragnea. De altfel, acesta i-a cântat lui Dragnea la nai, după ce a fost eliberat din închisoare.

Nicolae Voiculeț se remarcă în spațiul online prin mesaje anti-europene, în care cere ieșirea României din UE, dar și prin mesaje în care susține că pandemia de COVID-19 este „închipuită” și vorbește despre „dictatura sanitară”. În unele mesaje de pe rețelele sociale, acesta compară autoritățile cu poliția secretă nazistă „Gestapo” și pe șeful statului cu Hitler.

Anul trecut, Nicolae Voiculeț cerea interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul AUR că ar avea orientări pro-Kremlin.

Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator, însă nu a obținut mandatul.

După eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, Voiculeț a mers la vila acestuia din București pentru a-i aduce un omagiu. „Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a anunţat duminică seara că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

Fostul lider al PSD a precizat că această formaţiune politică nu va fi naţionalistă, iar principalul obiectiv al său va fi "bunăstarea românilor".

"Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă", a adăugat Liviu Dragnea.

Editor : A.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri