Prima reacție a lui Traian Băsescu după condamnarea Elenei Udrea

Data actualizării: Data publicării:
Traian Basescu la Digi24 (3)

Fostul președinte Traian Băsescu i-a luat apărarea Elenei Udrea, condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. El spune că nu există un „traseu al banilor” care să dovedească vinovăția fostului ministru, relatează HotNews.ro.

traian basescu digi24 timisoara

Traian Băsescu spune că este o situație diferită față de alte dosare unde acest „traseu al banilor” a fost dovedit. El a dat ca exemplu dosarul fostului premier Adrian Năstase și pe cel al fostului președinte al PC Dan Voiculescu. „Voiculescu făcea spălare de bani din Cipru prin doi dintre jurnaliștii săi. Mâine vă aduc dovezile”, a spus Traian Băsescu la un post de televiziune.

Dosarul lui Năstase a fost la mine pe birou. Erau declaraţii ale mai multor directori de la Construcţii, există declaraţia consulului de la Beijing că i-a dat 500 de mii de dolari să-i cumpere mobilă, deci se vede un traseu al banilor. La Elena Udrea nu se vede traseul banilor de la Nastasia. E vina lui Kovesi că şi-a asumat acest fals judiciar”, a mai spus fostul președinte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri