Sari la conținut
News Alert

Traian Băsescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Valeriu Steriu, fostul președintele UNPR, a declarat, miercuri, că Dacian Cioloş ar putea fi o soluţie de premier, pentru că are profilul necesar şi este un model bun, el precizând că ar avea nevoie de susţinere politică, pentru că Executivul din toamnă va fi unul politic.

„Obiectivul este 15-20%, pentru parlamentare. Pot  să fiu de acord cu orice, dar cel mai pun profil de premier sunt eu. Dumnevoastră mi-aţi zis de profil şi atunci v-am spus”, a spus Traian Băsescu.

De asemenea, referitor la faptul că mai multe organizaţii de tineret de la UNPR au decis să nu se alăture PMP, Traian Băsescu a spus că „o fuziune e voinţa părţilor. Cei care merg, merg, cei care nu, nu”.

Preşedintele PMP a mai precizat că structurile din teritoriu vor fi împărţite în funcţie de rezultatul lor la alegerile locale. 

„Structurile din teritoriu fuzionează strict pe baza rezultatelor din alegeri. Adică acolo unde organizaţia judeţeană de la UNPR a obţinut un scor mai bun, are preşedinţia organizaţiei, acolo unde a câştigat PMP, are PMP preşedinţia”, a mai spus liderul PMP.