Vicepremier: Tăriceanu, cel mai potrivit candidat la prezidenţiale

Data actualizării: Data publicării:
180130_INTALNIRE_ROMANIA_30 tariceanu_002_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Vicepremierul Graţiela Gavrilescu, vicepreşedinte al ALDE, a afirmat vineri, la Piteşti, că cel mai potrivit candidat la alegerile prezidenţiale din 2019 este Călin Popescu-Tăriceanu, care a demonstrat prin activitatea sa că poate să-i reprezinte pe români.

180130_INTALNIRE_ROMANIA_30 tariceanu_002_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Călin Popescu Tăriceanu / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În opinia sa, alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor vor reprezenta un test important înainte de intrarea în competiţia electorală pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

„Europarlamentarele sunt alegerile noastre de bază, este primul scor pe care trebuie să-l obţinem, un scor foarte bun, astfel încât la sfârşitul anului 2019 să avem curajul şi să avem tăria să ne prezentăm în faţa poporului şi să spunem aşa: Călin Popescu-Tăriceanu şi-a păstrat verticalitatea, şi-a păstrat ideologia liberală, a demonstrat pe tot parcursul lui politic că poate să reprezinte poporul român, să-i reprezinte pe români şi în cinstea celor 100 de ani de centenar, să ne merităm un altfel de preşedinte, un preşedinte cu gândul la români. Şi cu certitudine şi programul nostru de ţară, cu România cea de-a şaptea putere economică, va fi pus în operă”, a declarat Graţiela Gavrilescu în faţa delegaţiilor la Conferinţa de alegeri a ALDE Argeş.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri