Primarul din Țăndărei, la Digi24: Au apărut filmulețe cu petreceri, înmormântări, dar ele nu sunt din orașul nostru

Data publicării:
tandarei

Primarul din Țăndărei, oraș cu privire la care a fost impusă carantina prin ordonanța militară 7, a explicat la Digi24 care este situația în localitate. Ea a susținut că filmulețele apărute cu petreceri și înmormântări organizate în ciuda restricțiilor nu sunt din Țăndărei, ci din localitățile învecinate.

"Nu pot fi de acord cu tot ce a apărut. Au apărut filmulețe cu înmormântări, petreceri, nu sunt din orașul nostru, sunt din orașele învecinate.

Da, pădure fără uscături nu există, sunt mulți care nu au respectat aceste reguli.

Măsuri s-au luat contra celor care nu au putut respecta izolarea la domiciliu", a spus primarul din Țăndărei.

Nicoleta Toma a spus că în oraș nu este un centru de carantină și că 377 de persoane sunt în izolare la domiciliu.

"Nu poți lua măsuri contra celor care nu sunt izolați la domiciliu, dar care într-adevăr au mai umblat și prin oraș fără un scop.

Cei care au fost găsiți au fost duși în centrul de carantină. Sunt 4 persoane în această situație", a adăugat Nicoleta Toma.

Orașul Țăndărei intră în carantină, s-a stabilit prin ordonanța militară 7 făcută publică sâmbătă. Astfel, nimeni nu poate intra sau ieși în / din Țăndărei prin alte zone decât cele publice. Decizia a fost luată având în vedere numărul mare de persoane infectate și de decese înregistrate în localitate. 

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri