Video Primele imagini cu dialogul dintre agresorul de la Onești și Poliție. Discuția, plină de amenințări cu moartea la adresa ostaticilor

Data actualizării: Data publicării:
barbat iesit pe balcon dialogand cu politia
Primele imagini cu dialogul dintre agresorul de la Onești și Poliție. Foto: captură video Digi24

Au apărut imaginile cu dialogul pe care agresorul de la Onești l-a avut cu polițiștii, înainte de a-i înjunghia mortal pe cei doi bărbați. În imagini se vede cum, de la balcon, suspectul le cerea insistent oamenilor legii hotărârea judecătorească pentru imobilul pe care îl pierduse în instanță cu mai bine de 10 ani în urmă.

Discuția cu polițiștii este plină de amenințări cu moartea la adresa celor doi bărbați luați ostatici, amenințări care aveau să fie, din nefericire, puse în practică mai târziu.

Citește și: Ce s-a petrecut la Onești și ce voia să obțină bărbatul care și-a ucis ostaticii

Iată fragmente din dialog:

Suspect: Eu tot am scris și nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni
Polițist: E la poliție...
Suspect: Nu este, vă duceți și faceți rost de ea!
Polițist: Eu zic mai bine să vă liniștiți
Suspect: Nu mă liniștesc deloc! Ascultă-mă ce spun eu! De nu îi vezi morți aici... Bă, bag cuțitul ăsta în ei! Ascultă-mă ce spun eu!
...
Suspect: Bă, nu mă calmez deloc! Eu de 10 ani de zile tot sunt calm. De 10 ani tot tac, la bandiții din miliție și la bandiții din justiție...
Polițist: Vă rog să vă abțineți!
Suspect: Nu mă abțin deloc! Niște bandiți și hoți! Băi, împreună cu comandantul vostru este un bandit și cel de la Bacău alt bandit, un hoț și un nenorocit.
...
Suspect: Ascultă-mă ce spun: du-te și vezi-ți de treaba ta! Bă, bă, du-te și vezi-ți de treaba ta! Băi, du-te! Nu stau de vorbă decât în fața hotărârii judecătorești! Altfel nu stau de vorbă! Atât, dacă înțelegi bine românește... în baza hotărârii judecătorești, atât! Nu stau cu nimeni de vorbă, eu nu stau cu nimeni de vorbă!
...
Suspect: Nu, e foarte bine. Lasă, cel puțin, să vadă și în Romania cum se omoară...

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri