Cazul Georgiana. Fetița vândută unor reporteri Digi24 de propriii părinți este în grija unor asistenți maternali

Data publicării:
captura copil vandut mioara radu 5-6

Micuța a fost îngrijită timp de câteva luni la spital, unde a luat în greutate și arată acum ca un copil normal. Georgiana a fost dată în grija asistenților maternali care se ocupă și de frații ei.

Cei patru frați ai Georgiana au fost luați de la părinții lor biologici, deoarece autoritățile au considerat că sănătatea le era pusă în pericol.

Copiii sunt acum în grija a două familii de asistenți maternali care locuiesc în case învecinate, astfel încât frații să poată sta împreună.

În ceea ce-i privește pe părinții Georgianei, aceștia sunt acuzați de infracțiune la legea adopților și sunt la un pas de a fi trimiși în judecată. Ei riscă pedepse de până la șapte ani de închisoare.

Nu vor păți însă nimic asistentele care au mijlocit această tranzacție, deoarece ele nu și-au condiționat faptele de obținerea unor foloase.

Nu vă cer marea cu sarea. Cu 20 de milioane o dau.” Acestea au fost cuvintele tatălui Georgianei, când a decis să-și vândă copilul abia născut.

Georgiana a ajuns la spital după ce reporterii Digi24 au anunțat poliția despre vânzare și a fost organizat un flagrant. Micuța cântărea mult sub greutatea unui copil de vârsta ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri