G4Media: Trotuarele de pe pasajul Ciurel, demolate imediat după inaugurare. Se lățesc benzile de circulație, ca să încapă și autobuzele

Data publicării:
Breteaua pasajului Ciurel, refăcută la 10 zile de la inaugurare
Breteaua pasajului Ciurel, refăcută la 10 zile de la inaugurare. Foto: G4media

Trotuarul de pe breteaua Pasajului Ciurel care face legătura dintre Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței a fost demolat miercuri, după apariția unor imagini filmate cu autobuze obligate să meargă cu două roți pe trotuar, pentru că banda de circulație este prea îngustă, scrie G4media.ro.

Un clip video postat pe Facebook imediat după inaugurarea cu fast a Pasajului Ciurel arăta cum autobuzele sunt nevoite să urce cu roțile pe trotuar, pentru că banda de circulație este prea îngustă, iar între sensurile de mers există separatoare.

La nici două săptămâni după darea în folosință a pasajului, se fac deja lucrări de refacere a unor porțiuni, mai precis bretelele care au fost construite prea înguste pentru autovehiculele cu gabarit mai mare. Acest lucru a fost confirmat de un reprezentant al constructorului, care a declarat pentru G4Media.ro că „acum se realizează banda de extindere a Șoselei Virtutii pe sensul Crângași - Lujerului din zona nodului (pe sensul celalalt este deja executată), iar breteaua în discuție se va racorda la șoseaua extinsă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri