Maşina parcată pe iarbă scurtează concediul

Data publicării:
masini

Atenţie unde vă parcaţi maşinile când ajungeţi pe litoral! O singură roată pe iarbă vă poate lăsa fără banii de cazare pe o noapte. Amenda porneşte de la 400 de lei.

Familia Ciocârlan a venit din Giurgiu într-un concediu de trei zile la mare. Neatenţia îi va costa acum 400 de lei, amenda cea mai mică pentru parcarea pe spaţiul verde.

Costel Ciocârlan, turist: „Asta este. Mi-o asum. Greşeala se plăteşte.”

Scuza generală a turiştilor care parchează pe spaţiul verde este că nu au găsit un alt loc, însă nu întotdeauna au şi dreptate.

Şoferii care nu sunt găsiţi lângă maşini nu scapă. Șoferii care şi-au lăsat maşinile pe spaţiul verde au fost atenţionaţi. Ei riscă o amendă de la 400 până la 800 de lei.

În perioada iulie 2017 - 7 august 2017, poliţiştii locali ai aplicat un număr de 72 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.400 lei. Comparativ cu anul 2016, numărul sancţiunilor contravenţionale a scăzut deoarece poliţiştii locali au aplicat în aceeaşi perioadă un număr de 372 de sancţiuni contravenţionale,” spune Valentina Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Constanţa.

În Mamaia sunt aproape 3.000 de locuri de parcare amenajate de Primărie cărora li se mai adaugă alte peste o mie de locuri cu taxă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri