Video Protest în cazul fetiței din Baia de Aramă: „Lăsați-o pe Sorina să decidă”

Data actualizării: Data publicării:
protest baia de arama

Un protest are loc, vineri seara, în Baia de Aramă, județul Mehedinți, unde o fetiţă de 8 ani a fost luată cu mascaţii din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, după ce copila a fost înfiată de o familie de români stabiliți în America.

Oamenii s-au adunat pe marginea drumului și protestează pașnic.

Unii au afișe cu mesaje precum „Sorina merită un loc în România, alături de familia ei”, „Lăsați-o pe Sorina să decidă” sau „Sorina are o familie și centrele sunt pline de orfani”, potrivit MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am ajuns să fim martorii abuzurilor făcute de angajații statului pe care îi plătim, asupra copiilor noștri. Toți trebuie să ieșim să luptăm pentru Sorina”, scrie un utilizator Facebook.

Fetița a fost luată din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie de români stabiliți în America.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri