Sala de sport dintr-o comună transformată într-una de fitness. Primar: Stricăm tot cu mingea

Data publicării:
sala de fitness in sala de clasa

Sala de sport a unei şcoli, dintr-o comună din Constanța, este transformată în sală de fitness. Primarul s-a supărat pe copii, pentru că dădeau cu mingea în pereţi. Şi aşa se strică decorul, în care a organizat nunta fiicei sale, chiar în ziua de referendum.

„Trebuia numai neapărat să joace fotbal și să, uitați acolo, să strambe pereții? Numai cu mingea jucăm fotbal și să stricăm tot pe aici”, a declarat primarul Tudorel Gurgu, primarul comunei Ciobanu.

Acesta e motivul pentru care edilul din comună Ciobanu a decis să facă o sală de fitness şi două saune, în sala de sport a şcolii.

Orele de Sport ale elevilor nu vor fi afectate, promite primarul.

„De încălzire cred că îl pune pe o bandă, zic și eu după mine că profesorul tre să știe, după aceea tre să se joace cu mingile de acolo. Ce au ei, ce program or avea la ora de sport”, spune Tudorel Gurgu - primarul comunei Ciobanu.

Ideile sunt criticate şi de consilierii locali, şi de localnici.

Edilul spune că sala de fitness va fi gata în aproximativ două săptămâni. Iar la următoarea şedinţă de consiliu, va propune şi costurile pentru un abonament lunar. Investiţia ajunge la 20.000 de euro, bani împrumutaţi de la o firmă privată. În ziua referendumului pentru redefinirea familiei, primarul din Ciobanu a organizat şi nuntă fiicei, tot în sala de sport.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri