Video Taximetrist filmat în timp ce bate un bărbat, pe Șoseaua Giurgiului din București. Poliția a deschis un dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
bataie

ACTUALIZARE: Poliția Capitalei a anunțat că, în această dimineață, la ora 5:30, Secția 16 a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat care spunea că este agresat de un șofer de taxi.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au identificat pe cei doi bărbați implicați și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, activitățile urmând a se desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.


Un bărbat a fost bătut de un taximetrist în București, momentul fiind filmat de un bărbat de la balcon.

Incidentul ar fi avut loc în această dimineață, în zona Pieței Progresul de pe Șoseaua Giurgiului din București.

În imagini se vede cum șoferul taximetrului are o dispută verbală cu clientul său pe trotuar, apoi începe să-l lovească cu pumnii și picioarele.

În timp ce este alergat, bărbatul bătut sună la poliție. "Bună seara, mă bate un taximetrist la Piața Progresul", spune acesta.

Ulterior, este prins de șofer și lovit de mai multe ori și aruncat pe jos.

Potrivit martorului, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și i-a legitimat pe cei doi, primind de la cel care a filmat incidentul și clipul video cu bătaia.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri