Un băieţel de doi ani a decedat în urma unui accident provocat din neatenţie

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie cu girofar aprins
Mașină de poliție în misiune. Foto: Facebook/Politia Română

Poliţiştii au întocmit dosar penal unui bărbat din localitatea Fărcaşa care a lovit mortal cu maşina un băieţel în vârstă de doi ani, în timpul unor manevre efectuate cu maşina proprietate personală, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, informează Agerpres.

Potrivit acesteia, cazul a fost semnalat de personalul medical din Centrul Medical de Permanenţă Fărcaşa, după ce la unitatea medicală a fost adus, pentru îngrijiri medicale, un băiat de aproximativ 2 ani, care prezenta leziuni.

"Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţi specifice pentru a stabili împrejurările în care a fost rănit băiatul, stabilind că în timp ce se afla în curtea unui imobil, acesta a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară. La volanul vehiculului se afla un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, care efectua o manevră de întoarcere. Ulterior, dându-şi seama că băiatul a fost rănit, bărbatul l-a transportat la Centrul de Permanenţă Fărcaşa pentru îngrijiri medicale. Băiatul a fost transportat apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde ieri (24 mai) a decedat", a spus Florina Meteş.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul care a efectuat manevra de întoarcere a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se că nu se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri