Un elev din București a fost aruncat de colegi de la geam

Data publicării:
16022013 20elev 20geam-49928

Incidentul s-a petrecut la începutul săptămânii, în timpul orei de istorie. Profesorul lipsea de la curs.

„Fiul meu a fost luat pe sus de patru colegi şi imobilizat. Unul de un picior, unul de un picior, doi din spate si aruncat pe fereastra clasei aflata la etajul unu”, a spus mama victimei.

Spre norocul său, băiatul a căzut pe o copertină, care a amortizat şocul. Elevul a scăpat cu vânătăi şi cu o sperietură groaznică. Mama elevului a solicitat un certificat medico-legal, a depus plângere penală şi a reclamat incidentul şi la Inspectoratul Scolar.

„Am constituit o comisie de cercetare, formată din două inspectoare, care vor merge luni la şcoală. Am cerut o notă explicativă şi directoarei, care nu confirmă cele spuse de mama elevului”, se arată în comunicatul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Mama elevului mai spune că făptaşii nu au fost traşi la răspundere şi că băiatul de 12 ani refuză acum să mai meargă la şcoală.

„De atunci mă întreabă mereu: eu am fost aruncat pe geam şi nimeni nu păţeste nimic?”, a mai spus mama elevului.

Poliţia Capitalei a demarat o anchetă în acest caz. Copilul va fi consiliat de un psiholog. Părinţii urmează să decidă dacă va băiatul ramâne la această şcoală sau dacă se va transfera.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri