Vloggerița Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan

Data actualizării: Data publicării:
INSTANT_ANA_MORODAN_PJS1_005_INQUAM_Photos_Sabin_Cirsotveanu
Vloggerița Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Foto: INQUAM Photos / Sabin Cirstoveanu

ACTUALIZARE 19.00 Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost reținută marți seară pentru că a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a drogurilor.

Vloggerița Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Foto: INQUAM Photos / Sabin Cirstoveanu
Vloggerița Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Foto: INQUAM Photos / Sabin Cirstoveanu

Ana Morodan, o cunoscută influenceriță în mediul online, a fost reținută marți seară, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a drogurilor, anunță Poliția într-un comunicat. Vedeta mai fusese oprită o dată de polițiști în aceeași zi, după ce provocase un accident rutier, și îi fusese suspendat permisul.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au încercat marți să o oprească pe Ana Modoran în trafic, pe o stradă în Sectorul 1 al Capitalei, însă femeia nu a oprit și, în plus a provocat un accident.

Ana Modoran a refuzat să fie testată pentru consumul de alcool sau alte substanțe, inclusiv la IML, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal. 

„Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice», faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal”, se arată în comunicatul poliției.

În aceeași zi, după ora 22.00, Ana Morodan a fost prinsă din nou la volan, deși avea permisul suspendat. De data aceasta, polițiștii au reușit să o testeze, iar rezultatul a arătat că influencerița a consumat atât alcool, cât și substanțe psihoactive.

Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore. 

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal:

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, mai precizează poliția în comunicat.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri