UPDATE: Circulaţia troleibuzelor în centrul Capitalei a fost reluată

Data actualizării: Data publicării:
trolibuze

Circulaţia troleibuzelor a fost blocată marți dimineață în centrul capitalei, între Piaţa Mihai Kogălniceanu şi Piaţa Universităţii, pentru aproape o oră.

Actualizare 9:40. Circulaţia troleibuzelor a fost reluată după aproximativ 45 de minute. Avaria a avut loc pe bulevardul Regina Elisabeta, unde tensiunea a fost întreruptă la reţeaua de contact.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul nu a fost blocat, fiind restricţionată doar banda de circulaţie pentru RATB.


Din primele informații, este vorba de o pană de curent în zonă, doar pe reţeaua de alimentare a mijloacelor de transport în comun.

La această oră sunt zeci de troleibuze blocate pe ambele sensuri. Călătorii au coborât din mijloacele de transport în comun și au continuat călătoria pe jos.

Oficialii RATB au transmis Digi24 că lucrează pentru remedierea problemei, dar nu au putut estima când va fi remediată defecțiunea.

În zonă au ajuns și polițiștii de la Rutieră, pentru că de obicei la această oră sunt înregistrate valori mari de trafic.

Pe Bulevardul Regina Elisabeta circulă opt linii de troleibuze: 61, 66, 69, 70, 85, 90 și 91.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri