Cadavrul cu o pungă pe cap descoperit în București aparține unui tânăr de 21 de ani. Ce suspectează anchetatorii

Data actualizării: Data publicării:
banda poliție, nu treceți
Ancheta a politiei. FOTO: IquamPhotos/George Călin

Descoperire macabră joi dimineață în București, în zona străzii Cumințenia Pământului din sectorul 6. Cadavrul unui bărbat a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Locul a fost izolat de polițiști, iar în acest moment este în desfășurare cercetarea la fața locului.

ACTUALIZARE: Potrivit informațiilor făcute publice de Poliția Capitalei, este vorba de un tânăr de 21 de ani. Victima nu era un om al străzii și a fost identificată.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, este vorba despre o sinucidere. Tânărul ar fi încercat de mai multe ori să-și ia viața cu alte pungi, pe care criminaliștii le-ar fi găsit în zonă, acestea fiind lipite cu bandă adezivă. 

De asemenea, din primele verificări reiese că tânărul ar fi înghițit și anumite substanțe în încercarea de a se sinucide.

Trupul a fost transportat la INML, iar în urma autopsiei se va stabili dacă moartea tânărului a survenit în urma asfixierii, sau în urma ingerării unor substanțe.

Bărbatul nu prezintă alte semne pe corp.


Surse judiciare au precizat că un cadavru a fost descoperit, joi dimineață, în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta avea o pungă pe cap.

Anchetatorii au demarat cercetările pentru a afla împrejurările în care a murit bărbatul.

Poliția Capitalei informează, oficial, că polițiștii Secției 25 au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 se află cadavrul unui bărbat „cu o pungă trasă pe cap”.

Polițiștii au delimitat locul unde a fost găsit cadavrul.

La acest moment, polițiști din cadrul Serviciului Omoruri desfășoară cercetări la fața locului.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri