Sari la conținut

I s-a refuzat îmbarcarea în avion pentru că purta prea multe haine

Un tânăr care călătorea din Islanda spre Anglia a fost arestat pe aeroport pentru că a vrut să se îmbarce în avion purtând foarte multe haine. 

Ryan Carney Williams a încercat să scape de taxa impusă pentru depășirea greutății bagajului și a ales să poarte hainele care erau în plus. Astfel, bărbatul a ales să poarte 8 perechi de pantaloni și 10 tricouri, motiv pentru care a fost oprit de către personalul British Airways la poarta de îmbarcare.

Reprezentanții companiei au precizat că tânărul a avut un comportament nepotrivit și i-au interzis îmbarcarea, cerându-i să părăsească aeroportul, scrie mirror.co.uk.

Ryan Williams a refuzat să plece, iscându-se un scandal pe care tânărul l-a surprins cu ajutorul camerei de filmat a telefonului. Mai târziu, imaginile au fost făcute publice pe Twitter.

"Am fost oprit în aeroportul Islanda Keflavik, pentru că nu am avut bagaj și mi-am pus toate hainele pe mine. Nu m-au lăsat să urc în avion. Oare sunt rasiști?" este unul dintre mesajele postate de tânăr pe rețelele de socializare.

Într-un al mesaj, Williams a povestit cum a fost arestat după ce a refuzat să părăsească aeroportul. Bărbatului i-a fost refuzată îmbarcarea și a doua zi din cauza incidentului petrecut cu o zi înainte.

Bărbatul s-a întors în Anglia cu un zbor Norwegian.

Punem la dispoziția clienților noștri o listă variată de tarife pentru a alege în funcție de nevoi. Bagajul de mână din Islanda costa numai 47 lire și este special creat pentru pasagerii care călătoresc fără bagaj la cală. Înțelegem că planurile clienților noștri se pot schimba, iar ei pot achita o taxă la aeroport dacă au mai multe bagaje. Am explicat politica noastră clientului și i-am pus la dispoziție un alt zbor către Londra,au declarat reprezentanții companiei British Airways, citați de DailyMail.

Pe aceeași temă