Presa tabloidă: Elena Udrea s-a logodit. Cine este viitorul mire

Data actualizării: Data publicării:
UDREA ZAMBIND SEXY - FB

Fostul ministru al Dezvoltării ar fi la un pas de oficializarea relației cu Adrian Alexandrov, susține presa tabloidă, care citează surse din anturajul celor doi și prezintă ca argument fotografii în care viitorul soț al Elenei Udrea apare studiind modele de verighete într-un magazin de bijuterii.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov se apropie de aniversarea unui an de relație, iar surse din anturajul lor susțin că acesta i-a oferit fostului demnitar un superb inel de logodnă, iar nunta ar putea avea loc în scurt timp.

Adrian Alexandrov, un fost manechin de succes, a fost surprins de jurnaliști în timp ce studia modele de verighete într-un magazin de bijuterii.

Absolvent al London Academy of Media Film and Tv Presenter, Alexandrov se ocupă în prezent cu proiect imobiliare.

Elena Udrea (43 de ani) și Adrian Alexandrov (32 de ani) au apărut ca un cuplu și la nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, fost coleg de partid cu Udrea.

La sfârșitul lunii martie 2017, fostul ministru al Dezvoltării a fost condamnat, în prima instanță, la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Câteva săptămâni mai târziu, Alexandrov a fost și el condamnat, la șase luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus mașina având permisul suspendat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri