Început de an promițător pentru Digi Mobil

Data actualizării: Data publicării:
POP_Spania 1

Digi Mobil a fost rețeaua de telefonie mobilă preferată pentru portare, în ianuarie 2021, atât în România, cât și în Spania, iar operatorul de comunicații electronice s-a poziționat ca lider al portabilității, în ambele teritorii, în prima lună a anului.

În România, principala piață a grupului, potrivit datelor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrarea și Reglementarea Comunicațiilor (ANCOM), în rețeaua Digi Mobil s-au portat aproape 38.000 de numere de telefonie mobilă. Acestea au reprezentat 46% din totalul numerelor portate pe acest segment și un progres cu 5% față de portările înregistrate în ianuarie 2020. Performanța operatorului a fost susținută și de oferta lansată în ianuarie 2021 sub titlul ”Cel mai tare în portare”, prin care abonații noi sau cei existenți pot beneficia timp de 6 luni de o reducere cu 50% a prețului la abonamentul de telefonie mobilă portat în rețeaua Digi Mobil. Oferta este valabilă până la finalul lunii martie 2021.

În România, Digi Mobil este lider incontestabil al portabilității pe piața de telefonie mobilă, de la lansarea serviciului de portare, în octombrie 2008, până în prezent.

În Spania, conform cifrelor prezentate de autorități, în ianuarie, Digi a câștigat 17.900 de numere de telefonie mobilă (portabilitate netă), fiind cel mai performant operator de telecomunicații mobile de pe piața iberică, din perspectiva portabilității. De altfel, filiala din Spania a grupului s-a poziționat ca unul dintre performerii de pe acest segment, pe tot parcursul anului 2020, devenind al cincilea cel mai important operator de telefonie mobilă de pe piața autohtonă, potrivit datelor publicate de Comisia Națională pentru Piețe și Concurență (CNMC).

Tot de la începutul acestui an, Digi Spania a introdus în portfoliu un nou produs destinat utilizatorilor de servicii de voce și date mobile, „IlimiTODO”, continuând, în paralel, extinderea rețelei de puncte de prezență cu încă 4 puncte Digi, în centrele comerciale din Sevilla.
Digi oferă servicii de telefonie mobilă pe piața spaniolă din 2008 și activează ca Mobile Virtual Network Operator (MVNO), în baza unui acord încheiat cu Telefonica Moviles Espana (TME). Pe aceeași piață, Digi oferă, din 2018, și servicii de telefonie fixă și internet fix.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri