(P) Lenovo Ideapad Y700-15: Performanțe de top la un preț accesibil, dedicat pasionaților de gaming

Data actualizării: Data publicării:
Lenovo

Lenovo Ideapad Y700-15 este cel mai nou laptop dintr-o serie care a debutat cu modelul Y40 și a continuat cu Y50 și Y70. Din seria laptopuri de gaming foarte performante, Lenovo Ideapad Y700-15 beneficiază de un design elegant, construit foarte atent, ceea ce îi încântă pe majoritatea utilizatorilor. De asemenea, în colțurile din partea superioară se găsesc două difuzoare care completează aspectul estetic frumos. În partea inferioară, sub trackpad, se găsește un subwoofer. Display-ul Full HD de 15, 6 inchi este bun, însă nu este aspectul cel mai impresionant, în special dacă îl comparăm cu alte laptopuri de gaming disponibile la un preț oarecum similar.

Nici din punct de vedere al zgomotului acest laptop nu prezintă probleme. În cazul în care nu folosești performanta placă video NVIDIA, laptopul Lenovo Ideapad Y700-15 este extrem de silențios. Cu procesoarele avansate Intel® si AMD®, Lenovo Ideapad Y700-15 dispune de o forță suficient de mare încât să te lași absorbit de joc și să trăiești la maximum fiecare moment, fiind unul dintre cele mai bune laptopuri de gaming, dar capabil și de mult mai multe lucruri.

Acest model de laptop Lenovo dispune de difuzoare JBL împreună cu un subwoofer de o dimensiune rezonabilă, sunetul fiind excelent pentru un laptop. La fel ca și în cazul modelelor trecute, Lenovo Ideapad Y700-15 prezintă o gamă largă de opțiuni: cu display mat IPS Full HD, display touchscreen semi-glossy și rezoluție Full HD sau cu display UHD 4K. Fiecare model are avantajele lui, însă pe cei mai mulți interesați de laptopuri de gaming îi atrage versiunea cu display mat IPS Full HD. Procesorul Intel i7-6700HQ și placa video GeForce GTX 960M, alături de memoria DDR4 si SSD-ul de 256 GB reusesc să asigure o performanță excelentă atât pentru aplicațiile solicitante, cât și pentru jocurile pretențioase.

Bineînțeles, există și anumite dezavantaje sau puncte slabe ale laptopului, dintre care cel mai importante fiind: lipsa portului USB Type-C si cantitatea de memorie maximă de doar 16 GB. Cu toate acestea, dezavantajele tind să pară foarte mici în comparație cu punctele tari ale unuia dintre cele mai performante laptopuri de gaming, mai ales luând în calcul că până și 8 GB memorie sunt suficienți pentru gaming.

Deși alegerea unuia dintre cele mai bune laptopuri de gaming poate fi un proces solicitant, Lenovo IdeaPad Y700-15 este o idee foarte bună, pe care merită să o luați în considerare, mai ales că prezintă și un preț competitiv, cu atat mâi mult cu cât există și foarte multe oferte bune pentru acest produs.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri