Sari la conținut

Schimbări anunţate de Uber pentru mai multă siguranţă

Pentru a reuşi să supravieţuiască interdicţiei impuse de autorităţile londoneze, Uber anunţă o serie de schimbări pentru a spori siguranţa şoferilor şi a pasagerilor din Marea Britanie.

Uber Taxi App In Madrid

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Uber se va angaja astfel să raporteze incidente grave la poliţie şi va furniza detalii legate de licenţiere utilizatorilor din Regatul Unit, a anunţat compania, citată de CNBC.

Anunţul vine la o zi după ce operatorul de transport public din Londra şi-a prezentat propriile reguli pentru menţinerea siguranței pasagerilor și șoferilor. Aşa că noile schimbări propuse de Uber vin cumva să contrazică decizia Autorităţii de reglementare în domeniul transportului din Londra, care, anul trecut, i-a interzis companiei americane să opereze pe străzile londoneze, decizie atacată ulterior de Uber.

Nu sunt primele schimbări aduse de compania de ride sharing. Uber a lansat de curând primele limite pentru şoferi - după o călătorie de 10 ore, aceştia trebuie să ia o pauză de cel puţin 6 ore, tot pentru sporirea siguranţei.

Pe aceeași temă