Video Ce a pățit un soldat rus care a cerut la control actele unui comandant al mercenarilor lui Kadîrov. „Ce dracu a fost în mintea ta?”

Data actualizării: Data publicării:
ceceni

Un soldat rus a fost bătut și umilit de mercenarii lui Kadîrov în Melitopol, oraș controlat de armata rusă, după ce i-a cerut actele unui comandant cecen și i-a spus că nu sunt valabile. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul a avut loc în Melitopol, oraș controlat de armata rusă, probabil vara trecută, pentru că militarii sunt îmbrăcați în tricouri, după cum se vede în video.

Un soldat rus oprește o mașină de lux la un punct de control, iar șoferul spune că este militar și arată un ordin de luptă. După ce citește documentul, soldatul rus îi atrage atenția celui din mașină că ordinul nu este valabil, pentru că este eliberat pe perioadă nedefinită, ceea ce este neregulamentar. 

„Nu mă interesează, sunt comandant de batalion, am ordinul de la comandantul regimentului”, se enervează cel de la volan.

Soldatul de gardă îi cere să tragă mașina pe dreapta, însă șoferul se dă jos din mașină, moment în care mai mulți mercenari ceceni coboară din mașinile din spatele și se îndreaptă amenințător spre militarul rus. Unul dintre kadîroviți își armează pistolul în timp ce se apropie de rus și îl lovește puternic, lâundu-i din mână documentele comandantului.

Imaginile, care sunt înregistrate de o cameră video atașată de uniforma soldatului rus, surprind apoi mai mulți mercenari ceceni care îl lovesc și îl înjură pe soldatul rus, care cade la pământ, amenințându-l că-l omoară. 

„Îl împușc! Ce dracu a fost în mintea ta?”, strigă unul dintre ceceni, potrivit traducerii de pe contul War Translated de pe rețeaua X.

Un alt soldat vine apoi să-l ajute pe cel căzut să se ridice, în vreme ce vocile cecenilor se aud în continuare, spunându-i să oprească alte mașini, nu pe a comandantului lor.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri