Donald Trump a ajuns la New York cu o zi înainte de a apărea în fața instanței

Data publicării:
Donald Trump face cu mâna când ajunge la Trump Tower, în New York, înaintea procesului în care este inculpat, pe 3 aprilie 2023.
Donald Trump a ajuns la New York cu o zi înainte să apară în fața instanței. Foto: Profimedia Images

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni seară la New York, urmând ca marți să apară în fața unei instanțe din Manhattan unde va fi inculpat, fotografiat și amprentat, scrie CNN.

Donald Trump a plecat de la reședința sa din Florida cu un convoi de maşini. Acesta a aterizat pe aeroportul La Guardia, din New York, luni seară, ajungând apoi la Trump Tower, clădirea pe care o deține în oraș.

Fostul şef de stat republican urmează să fie prezentat marţi unei instanţe din New York, unde va fi inculpat, fotografiat şi amprentat, într-un dosar instrumentat de procurorul Alvin Bragg, un magistrat afro-american democrat.

Trump consideră inculparea un act de persecuţie politică împotriva lui şi o încercare de a-i diminua şansele la alegerile prezidenţiale de anul viitor, când el ar dori să candideze din nou.

Donald Trump este acuzat că și-a pus avocatul să cumpere tăcerea fostei actriţe porno Stormy Daniels înaintea alegerilor din 2016, când aceasta se pregătea să facă publică relația pe care cei doi o avuseseră.

Trump ar fi folosit bani de campanie pentru a o plăti pe Stormy Daniels.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri