Actriţa Lee Fierro, cunoscută pentru filmul "Fălci", a murit din cauza noului coronavirus la 91 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Jaws (1975) - filmstill
Jaws (1975) Lee Fierro. Credit line: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Actriţa Lee Fierro, care a deţinut un rol memorabil în filmul horror clasic regizat de Steven Spielberg "Jaws (Fălci)", a murit duminică, la vârsta de 91 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de noul coronavirus, informează Agerpres, care citează DPA.

Fierro, care a locuit vreme îndelungată pe insula Martha's Vineyard din Massachusetts, a jucat într-o scenă-cheie din filmul realizat în 1975 despre atacurile unui rechin uriaş.

Decesul ei a fost confirmat de Kevin Ryan, director artistic la Island Theatre Workshop.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

El a declarat pentru Martha's Vineyard Times, că Fierro s-a mutat într-un centru rezidenţial asistat din Ohio înainte de a contracta virusul letal.

Pe parcursul celor patru decenii în care a trăit în zona Martha's Vineyard, ea a predat şi îndrumat peste o mie de copii către teatru, a precizat el.

"Singurul cuvânt care îmi vine în minte când mă gândesc la Lee este dăruirea. Am urmărit-o ca actriţă, regizoare şi femeie de afaceri şi apoi am devenit prieteni. Ea a fost profesoara şi mentorul meu", a declarat Ryan pentru Martha's Vineyard Times.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri