Video Elon Musk anunță cel mai neobișnuit și mai scump accesoriu pentru Tesla Cybertruck

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

Elon Musk a făcut o supriză publicului la finalul prezentării modelului Cybertruck, anunțând un alt vehicul neașteptat, informează CNN.

"Am făcut și un ATV", a spus Musk publicului, iar apoi un bărbat a apărut din culise pe un ATV electric cu anvelope off-road, a urcat cu el în bena modelului Cybertruck și l-a băgat în priză.

ATV-ul Tesla va fi oferit ca un accesoriu al modelului Cybertruck, a anunțat ulterior Musk. Tesla a înregistrat numele Cyberquad pentru ATV-ul său. Cu câteva zile în urmă, Elon Musk a anunțat că Cyberquad va fi disponibil în același timp cu Cybertruck, deci la finalul anului 2021. Tesla nu a anunțat prețul, autonomia sau performanțele noului său produs.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Un ATV asemănător, dar cu motor pe benzină, de la Honda costă între 5.000 și 10.000 de dolari, iar compania japoneză obișnuiește să își prezinte camionetele având un ATV sau o motocicletă în benă.

Elon Musk a mai dezvăluit că Tesla ar putea lansa și o motocicletă pentru teren accidentat.

"O motocicletă pentru teren accidentat ar fi tare", a mai scris Musk. "Nu vom construi motociclete de șosea, sunt prea periculoase. Am fost lovit de un camion în timp ce mă aflam pe motocicletă la 17 ani și era să mor".

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri